Kroppsskulptering med EMSculpt

EMSculpt är en världsunik metod som både bränner fett och bygger muskler – utan kirurgiska ingrepp.

Bygg muskler och bränn fett

EMSCULPT® är ett nytt, banbrytande behandlingsalternativ som som hjälper patienter att bygga muskelmassa och bränna fett samtidigt för en tonad och atletisk kroppsbyggnad.

EMSculpt är den första FDA-godkända (USAs läkemedelsmyndighet) behandlingen för att bygga muskler och bränna fett. Behandlingsmetoden har testats kliniskt för säkerhet och effekt genom sju oberoende USA-baserade kliniska studier.

I genomsnitt uppnåddes följande resultat i kliniska studier på friska patienter:

  • 19% minskning av fett
  • 4 cm minskad midjeomkrets
  • 16% ökning i muskelmassa
  • 11 % minskning av abdominal muskelseparation (diastasis recti)
  • 5x ökning av fettmetabolismen 
  • 80% patienter med synlig lyfteffekt av rumpan
0 %
Genomsnittlig ökning av muskelmassan
0 %
Genomsnittlig fettminskning

Hur fungerar behandlingen?

Tekniken bakom EMSculpt är baserat på högintensiv fokuserad elektromagnetisk energi som som tränger igenom huden och påverkar både muskelvävnaden och fettdepåerna på samma gång. En enda EMSculpt-session orsakar tusentals kraftfulla muskelsammandragningar som är extremt viktiga för att förbättra styrkan i dina muskler.

EMSculpt-behandling av rumpa

Vem är behandlingen lämpad för?

Individer som vill förbättra tonen och formen på sin mage eller rumpa kan ofta dra nytta av EMSculpt. Den idealiska kandidaten är du som tränar men som inte lyckas få ett sexpack eller en fastare rumpa. Du bör också vara fysiskt aktiv med en hälsosam kost och livsstil.

Frågor och svar om EMSculpt

EMSCULPT-behandlingen  är enkel och det krävs ingen förberedelse. Du får lägga dig på en brits och plattor fästs på kroppen med hjälp av resårband. Behandlingen tar sedan cirka 30 minuter.  Under behandlingen kan du känna en intensiv men ändå acceptabel värmekänsla tillsammans med muskelsammandragningar. När proceduren är klar kan du omedelbart återgå till din dagliga rutin.

Behandlingen känns som ett intensivt träningspass. Du kan ligga och koppla av under behandlingen. Du kan känna intensiva muskelsammandragningar tillsammans med en värmekänsla i det behandlade området som kan jämföras med massage med varma stenar.

Behandlingarna kan kännas intensivt men är aldrig smärtsamma.

Standard för EMSculpt-behandlingar är vanligtvis fyra 30-minutersbehandlingar, schemalagda med 5-10 dagars mellanrum.

Nej, behandlingen med EMSculpt hjälper inte till med viktminskning. Behandlingen hjälper däremot till att minska ditt fett och bygga dina muskler.

Nej, behandling kräver inga särskilda dieter, vitaminer eller mediciner. Du kan återgå till din vanliga livsstil direkt efter behandlingen.

Efter behandlingen spolas de döda fettcellerna ut från kroppen genom metabola processer.

Ja! EMSculpt och den högintensiva magnetfältstekniken (HIFEM) har testats kliniskt för säkerhet och effekt genom sju kliniska studier. Resultaten visar i genomsnitt på 16% mer muskler och 20% mindre fett.  

Du börjar känna påtagliga resultat direkt efter behandlingen. Positiva resultat rapporteras vanligtvis två till fyra veckor efter den sista sessionen och fortsätter att förbättras i flera veckor efter behandlingarna.