Diamantslipning - LaserVanish i Malmö

NUORI Refresh DIAMANTSLIPNING

Diamantslipning fräschar upp och föryngrar huden i ditt ansikte genom att använda små diamant-partiklar för att försiktigt slipa huden och ta bort det tjockare ojämna yttre ytskiktet.

Diamond Microdermabrasion

Diamantslipning är den senaste generationen av microdermabrasion. Själva slipningen görs med ett instrument vars topp är klätt med fasta diamanter istället för lösa kristaller. Instrumentet förs med ett jämt tryck över huden. Döda hudceller sugs upp med hjälp av vakuum genom ett hål i munstyckets topp. Diamond MicroDermabrasion är systemets huvudfunktion och består av diamanthuvuden för slipning av det översta hudlagret. Funktionen är lämplig för grundläggande hudvård och behandling av hudproblem som acne, åldrande hud, solskador och hyperpigmentering. Med hjälp av vakuumet sätter man igång blodcirkulationen och stimulerar nybildningen av kollagen och elastin för en ökad lyster och glöd hos huden.

Underbar behandling med diamantslipning av bästa Dona ❤ Lugn och skön behandling och fräsch och pigg hy!
Sara D.
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Så himla professionell men mest av allt är hon otroligt duktig på sitt yrke. Jag litar fullt ut på det hon gör eftersom hon är kunnig och berättar ingående om den behandling som utförs. Noga, lugn och harmonisk. Rekommenderar henne till alla jag känner!
Magbule B.
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Donna är otroligt duktig. Jag gjorde diamantslip och imponerades av min ansiktsglow efteråt. Man ser frisk och fräsch ut. Kan varmt rekommendera!!
Louise K.
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NUORI Refresh Diamantslipning (60 min)

Uppfriskande ansiktsbehandling med fokus på utrensning och fukt. Jobbar effektivt på torr/trött hud, acne och åldrad eller slapp/livlös hud. Ökar blodcirkulationen och stimulerar kollagen och elastin.Slipning av hela huden i ansiktet med en utrensande teknik där huden sugs upp och utrensas via en specifik teknik där alla invändiga orenheter går ut den naturliga vägen när vi försiktigt jobbar med munstycket med utsuget i riktning med dina lymfar. Det blir inte bara en djuprengöring av det översta hudlagret utan hela huden värms upp och utrensas inifrån. Munstycket med utsuget öppnar upp och värmer upp porerna och underlättar inför nästa steg som är portömning/djuprengöring. Vi stänger igen porerna där vi tillför en fukt mask inför en mer djupverkande massage till hela ansiktet med ultraljuds-massage. Du upplever en extra “glöd” efter den här behandlingen.

Behandlingstid: 60 minuter

  • Hudanalys
  • Rengöring
  • Peeling med diamantslipning
  • Portömning
  • Inslussning av fukt med mask och ultraljudsmassage
  • Eftervårdande produkter
  • Rådgivning

Pris. 1.195:-
Behandlingstid: 60 minuter

Höstkampanj: NUORI Refresh Diamantslipning

Under perioden 10:e oktober till 31:a december 2023 erbjuder vi extra bra rabatt på vår populära behandling NUORI Refresh Diamantslipning. 

Nu endast 695 kr (ord. pris 995 kr) 

Video: Ansiktsbehandling med diamantslipning

Relaterade behandlingar

RRS Hyalift

RRS Hyalift

RRS HA RRS HA är en innovativ injektionsbehandling som ger…
Infuzion System

Infuzion System

Infuzion System Infuzion är en populär behandling som ger en…
PlasmaLyft

PlasmaLyft

Förbättra och reparera huden med plasma PlasmaLyft är en behandling…
ClearSkin Acne

ClearSkin Acne

ClearSkin mot enstaka finnar och akne ClearSkin Acne är en…
ClearLift

ClearLift

ClearLift Hudåtstramning ClearLift bygger upp din hud och elasticitet på…