Diamantslipning

Diamantslipning fräschar upp och föryngrar huden i ditt ansikte genom att använda minimalt små slipande partiklar för att försiktigt slipa huden och ta bort det tjockare ojämna yttre ytskiktet.

Diamond Microdermabrasion

Den senaste generationen av microdermabrasion. Själva slipningen görs med ett instrument vars topp är klätt med fasta diamanter istället för lösa kristaller. Instrumentet förs med ett jämt tryck över huden. Döda hudceller sugs upp med hjälp av vakuum genom ett hål i munstyckets topp. Diamond MicroDermabrasion är systemets huvudfunktion och består av diamanthuvuden för slipning av det översta hudlagret. Funktionen är lämplig för grundläggande hudvård och behandling av hudproblem som acne, åldrande hud, solskador och hyperpigmentering. Med hjälp av vakuumet sätter man igång blodcirkulationen och stimulerar nybildningen av kollagen och elastin.

Ultraljud

Här arbetar vi med vibrationer, 91MHz svängningar per sekund, vilket gör det enklare för olika produkter att tränga in i huden, stimulera kollagenbildningen och reducera finare linjer och rynkor. Behandlingen har en lyftande effekt, ökar blodcirkulationen, muskelavslappning och nedbrytning av celluliter.

Prislista: Diamantslipning Ansikte 60 min
I vår behandling Diamantslipning ingår:
Pris per behandling
• Hudanalys
• Rengöring
• Peeling med diamantslipning
• Portömning
• Inslussning av fukt med mask och ultraljudsmassage
• Eftervårdande produkter och rådgivning 
995 kr

Vårkampanj på Diamantslipning!

Njut av vårens ankomst och passa på att fräscha upp och föryngra din hud! Fram till och med 31:a maj har vi kampanjpris på vår behandling Diamantslipning Ansikte 60 min

Betala endast 695 kr (ord. 995 kr) och spara 300 kr. 

Obs! Bokar du tid via Boka Direkt på länken nedan, välj att betala på plats i kliniken så drar vi av rabatten i kassan. 

Video: Så här görs diamantslipning