Bokning

Adress & Bokning

Vanish Laser & Hudklinik finns i centrala Malmö, 10 minuters promenad från Malmö Centralstation. Vi är medlemmar av Svenska Laser Medicinska Sällskapet & American Society For Laser Medicine & Surgery. LaserVanish innehar patientskadeförsäkring och har inga utslag i Allmänna Reklamationsnämnden.

040-56 00 00

Vår reception är öppen vardagar mellan kl. 10-17.

tidsbokning@laservanish.se

Vi svarar inom 24 timmar. Har du specifika frågor kring behandling kan du e-posta in foto till foto@laservanish.se.

Baltzarsgatan 14F, Malmö

Vår reception är öppen vardagar mellan kl. 10–17.
Vi utför behandlingar vardagar mellan kl. 09–19.

Obs! Avbokning av patienttid/inbokat besök skall ske 24 timmar innan avsatt tid via telefon eller via mail. Dock senast 16.00 dagen innan bokad tid. Vid utebliven ankomst eller försenad avbokning undersökning/återbesök debiteras 300 kronor. Vid bokad behandling debiteras 500 kronor.

LaserVanish ligger i centrala Malmö

Säker Klinik 2022

Som kund bör du alltid välja en klinik som är certifierad genom Säker Klinik för din trygghet. 

LaserVanish är certifierad enligt Säker Klinik 2022 för att garantera högsta standard, säkerhet och kvalitet.

Kliniker och salonger som är certifierade av Säker Klinik innehar en särskilt anpassad patient- eller behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada orsakad vid behandling. Det är en trygghet för dig som kund!

Säker Klinik 2022

Vår expertis

Framstegen inom estetisk medicin ger nu alla chansen att föryngra sitt utseende eller korrigera en åkomma på ett naturligt och säkert sätt utan operationer.

Laservanish är känt för sitt kunnande och expertis och vi erbjuder de senaste innovativa behandlingarna på marknaden för att kunna möta just ditt behov.

Alla våra behandlingar utförs av högt kvalificerade kollegor med ett personligt förhållningssätt för att möta alla klienters krav och behov. Vår toppmoderna laserutrustning erbjuder de senaste behandlingsmetoderna med maximal effektivitet och komfort.

Otroligt duktiga och väldigt hjälpsamma hudterapeuter. Kliniken ligger lättillgängligt för både gående från stan eller pendlare som tar buss till och från Gustav Adolfstorg och centralstationen där de flesta tåg- och busslinjer går. Välkomnade och behagligt väntrum. Allt var väldigt fräscht och all utrustning såg modernt ut. De tar sig tiden att beskriva allt de skulle göra och det märktes att de har lång erfarenhet av många olika behandlingar. Rekommenderar verkligen!
Jennifer E.
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kostnadsfri konsultation

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation via mail. Om du hellre önskar konsultation på plats i vår klinik kostar det 300 kr. Tänk på nedanstående så att vi lättare kan göra en korrekt bedömning angående behandling och pris.
 
  • Ta foto osminkad och i dagsljus.
  • Markera gärna området eller de områden i bilden du önskar behandla.
  • E-posta bild och beskrivning till foto@laservanish.se.

Våra behandlingar