Se aktuella kampanjer hos Laservanish!

Träffa vårt team

Våra behandlingar utförs av högt kvalificerade kollegor med ett personligt förhållningssätt för att möta alla klienters krav och behov.

Fariba Dadvar Laservanish

Utbildning: ESLM Hud Laserterapeut/ Hudlaserspecialist

Erfarenhet: Specialiserad inom laserteknik, hudförändringar och hudproblem.

Vad jag älskar med jobbet: Att hjälpa kunder med deras problem, vare sig det är små eller stora hudförändringar. Perfektionism betyder mycket för mig, att det blir ett nästintill fläckfritt slutresultat och att kunden är mer än nöjd.

Mina behandlingar:  Tatueringsborttagning, fläckborttagning, ärrkorrigering och fraktionerad laser mm.

Utbildning: Internationellt Diplomerad Hudterapeut

Erfarenhet: Jobbat som hudterapeut sedan 2014 med behandlingar för både ansikte och kropp. Jobbar numera som klinikkoordinator hos Laservanish.

Vad jag älskar med jobbet: Allt som har med hudvård,  att träffa våra kunder och alla de omväxlande arbetsuppgifter jag utför i min tjänst. Att kunna ge bra och kvalificerade råd kring våra behandlingar och se till att våra kunders förväntningar uppfylls. 

Farah porträtt-foto

Utbildning: Legitimerad Sjuksköterska 

Erfarenhet: Har tidigare jobbat med skönhetsbehandlingar i Danmark och som allmänsjuksköterska inom somatisk och psykiatrisk vård. 

Vad jag älskar med jobbet: Min roll sträcker sig från att utföra avancerade procedurer som injektioner och laserbehandlingar till att ge kvalificerad rådgivning om hudvård och behandlingsalternativ. Bland det bästa med att jobba inom skönhet är möjligheten att hjälpa människor att känna sig självsäkra och nöjda med sitt utseende. Att förbättra någons självkänsla och livskvalitet med estetiska ingrepp är en otroligt givande upplevelse.  

Mina behandlingar: Vampyrbehandling PRP/PRF ansikte, PRP/PRF håravfall, Botox, konsultation, tandblekning, permanent hårborttagning med multispektralaser, Nuori Refresh diamantslipning, Nuori Renew microneedling, klassiska hudvårdsbehandlingar, microneedling och microdermabrasion till ansikte och kropp, BodySculpt.

Utbildning: Sjuksköterska (MAU 2017)

Erfarenhet: Akut internmedicin, hemsjukvård, LSS, botoxutbildning, HiFU, Carboxy, PlasmaGun mm.

Vad jag älskar med jobbet: Vad jag tycker är bland det roligaste på jobbet är att utföra själva behandlingarna, det är jättekul att jobba med varierande uppgifter och för utföra dessa. Stort plus för mig är att se förändringen hos klienterna på återbesöken, då vet man att man har gjort rätt!

Mina behandlingar: Botoxbehandling, PlasmaLyft, HiFU, Tandblekning och BodySculpt.

Vår expertis

Framstegen inom estetisk medicin ger nu alla chansen att föryngra sitt utseende eller korrigera en åkomma på ett naturligt och säkert sätt utan operationer.

Laservanish är känt för sitt kunnande och expertis och vi erbjuder de senaste innovativa behandlingarna på marknaden för att kunna möta just ditt behov.

Vår toppmoderna laserutrustning erbjuder de senaste behandlingsmetoderna med maximal effektivitet och komfort.

Otroligt duktiga och väldigt hjälpsamma hudterapeuter. Kliniken ligger lättillgängligt för både gående från stan eller pendlare som tar buss till och från Gustav Adolfstorg och centralstationen där de flesta tåg- och busslinjer går. Välkomnade och behagligt väntrum. Allt var väldigt fräscht och all utrustning såg modernt ut. De tar sig tiden att beskriva allt de skulle göra och det märktes att de har lång erfarenhet av många olika behandlingar. Rekommenderar verkligen!
Jennifer E.
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kostnadsfri konsultation

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation via mail. Om du hellre önskar konsultation på plats i vår klinik kostar det 300 kr. Tänk på nedanstående så att vi lättare kan göra en korrekt bedömning angående behandling och pris.
 
  1. Ta foto osminkad och i dagsljus.
  2. Markera området eller de områden i bilden du önskar behandla.
  3. E-posta bild och beskrivning till foto@laservanish.se.