Våra medarbetare - LaserVanish i Malmö

Träffa vårt team

Våra behandlingar utförs av högt kvalificerade kollegor med ett personligt förhållningssätt för att möta alla klienters krav och behov.

Fariba Dadvar Laservanish

Utbildning: ESLM Hud Laserterapeut/ Hudlaserspecialist

Erfarenhet: Specialiserad inom laserteknik, hudförändringar och hudproblem.

Vad jag älskar med jobbet: Att hjälpa kunder med deras problem, vare sig det är små eller stora hudförändringar. Perfektionism betyder mycket för mig, att det blir ett nästintill fläckfritt slutresultat och att kunden är mer än nöjd.

Mina behandlingar:  Tatueringsborttagning, fläckborttagning, ärrkorrigering och fraktionerad laser mm.

Utbildning: Internationellt Diplomerad Hudterapeut

Erfarenhet: Jobbat som hudterapeut sedan 2014 med behandlingar för både ansikte och kropp. 

Vad jag älskar med jobbet: Allt som har med hud och omväxling inom mitt yrke att göra. Kombinationen av noggrannhet och renlighet, resultat och att ge kunden en extra självsäkerhet. 

Mina behandlingar: Klassiska hudvårdsbehandlingar, hårborttagning med laser, microneedling och microdermabrasion till ansikte och kropp.

Utbildning: Sjuksköterska (MAU 2017)

Erfarenhet: Akut internmedicin, hemsjukvård, LSS, botoxutbildning, HiFU, Carboxy, PlasmaGun mm.

Vad jag älskar med jobbet: Vad jag tycker är bland det roligaste på jobbet är att utföra själva behandlingarna, det är jättekul att jobba med varierande uppgifter och för utföra dessa. Stort plus för mig är att se förändringen hos klienterna på återbesöken, då vet man att man har gjort rätt!

Mina behandlingar: Botoxbehandling, PlasmaLyft, HiFU, Tandblekning och BodySculpt.

Vår expertis

Framstegen inom estetisk medicin ger nu alla chansen att föryngra sitt utseende eller korrigera en åkomma på ett naturligt och säkert sätt utan operationer.

Laservanish är känt för sitt kunnande och expertis och vi erbjuder de senaste innovativa behandlingarna på marknaden för att kunna möta just ditt behov.

Vår toppmoderna laserutrustning erbjuder de senaste behandlingsmetoderna med maximal effektivitet och komfort.

Otroligt duktiga och väldigt hjälpsamma hudterapeuter. Kliniken ligger lättillgängligt för både gående från stan eller pendlare som tar buss till och från Gustav Adolfstorg och centralstationen där de flesta tåg- och busslinjer går. Välkomnade och behagligt väntrum. Allt var väldigt fräscht och all utrustning såg modernt ut. De tar sig tiden att beskriva allt de skulle göra och det märktes att de har lång erfarenhet av många olika behandlingar. Rekommenderar verkligen!
Jennifer E.
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kostnadsfri konsultation

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation via mail. Om du hellre önskar konsultation på plats i vår klinik kostar det 300 kr. Tänk på nedanstående så att vi lättare kan göra en korrekt bedömning angående behandling och pris.
 
  1. Ta foto osminkad och i dagsljus.
  2. Markera området eller de områden i bilden du önskar behandla.
  3. E-posta bild och beskrivning till foto@laservanish.se.