Se aktuella kampanjer hos Laservanish!

Behandlingar vi utför hos LaserVanish

Permanent hårborttagning med laser

Multispektra-laser för permanent hårborttagning.

Ett brett utbud av behandlingar

Hudvårdsbehandlingar är ett effektivt sätt att förbättra och återställa hudens utseende och hälsa. Genom att använda specialiserade produkter och tekniker kan du få en friskare, jämnare och mer strålande hy.

Hudvårds- och laserbehandlingar

Det finns en mängd olika typer av hudvårdsbehandlingar att välja mellan som t.ex. diamantslipning, microdermabrasion, hydrering, anti-aging och olika typer av laserbehandlingar. Varje typ av behandling är utformad för att möta specifika hudproblem, som till exempel torrhet, rynkor, ojämn hudton och akne. Det är viktigt att välja en hudvårdsbehandling som passar din hudtyp och dina hudproblem. Du kan rådfråga en hudterapeut eller en hudläkare för att hitta den behandling som är mest lämplig för dig.

Utrustning och produkter av högsta kvalitet

En regelbunden hudvårdsbehandling är en viktig del av en hälsosam hudvårdsrutin. Genom att använda högkvalitativa produkter och tekniker kan du förbättra din huds utseende, hälsa och vitalitet.

Kontakta oss för rådgivning

Söker du efter en hudvårdsbehandling som passar din hudtyp och dina behov? Laservanish är känt för sitt kunnande och expertis och vi erbjuder de senaste innovativa behandlingarna på marknaden för att kunna möta just ditt behov. Tänk på att vi alltid erbjuder kostnadsfri konsultation via mail, så maila gärna vår kundtjänst om du har frågor eller undringar. 

040-56 00 00

Vi är tillgängliga måndag, onsdag och torsdag kl. 10-17. Övriga dagar varierande öppetider och bokning enligt överrenskommelse.

tidsbokning@laservanish.se

Har du frågor kring en specifik åkomma kan du e-posta foto till foto@laservanish.se så återkommer vi så snabbt vi kan.

Baltzarsgatan 14F, Malmö

Bemannad reception:
måndag, onsdag, torsdag kl. 10-17.
Övriga dagar varierande öppetider och bokning enligt överrenskommelse.