Se aktuella kampanjer hos Laservanish!

NUORI Hudvård

Ansiktsbehandlingar och hudvård

På LaserVanish jobbar vi med mer aktiva ansiktsbehandlingar med inriktning på snabba men också långvariga resultat.

Hudvård för långsiktiga resultat

Vårt mål är att behandla din hud med omsorg och se till att bibehålla resultatet långsiktigt. Vi kommer fram till den behandling som är mest passande för din hudtyp och din huds tillstånd. Resultat och kvalité är något vi eftersträvar – för att du som kund ska känna dig i trygga händer, bekväm och nöjd med din behandling. Vi hjälper dig med den rätta behandlingen för dig och ditt behov efter en hudanalys som ingår i varje ansiktsbehandling.

Naturliga hudvårdsprodukter från NUORI

Vi har valt att främst jobba med NUORI för att de bland annat är helt fria från syntetiska och andra kemiska ingredienser. Allt är framställt från naturliga ingredienser och sammanställningen av ingredienserna i varje produkt är helt fantastisk!Produkterna är väldigt aktiva och effektiva och du upplever omedelbar Du upplever inte bara kvalitet men också en WOW effekt och du ser och upplever ett bibehållande resultat. NUORI har hyaluronsyra (fukt) som en av huvudingredienserna i deras produkter.

Fantastiskt professionell, vänlig och noggrann hudterapeut som gav mig strålande vacker hud och många goda råd. Kommer garanterat tillbaka!
Pernilla D.
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Supertrevlig och hjälpsam. Så nöjd!
Pardis P.
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Så himla noggrann och duktig. Fantastiska erbjudanden på kliniken, och Dona är alltid så trevlig och man får så fint bemötande 🙂
Alexandra L.
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ansiktsbehandlingar

Produkterna som vi använder i alla våra ansiktsbehandlingar är från NUORI. De har aktiva ingredienser som är 100% rena, naturliga och effektiva utan kemisk konservering. Hudanalys ingår och görs alltid i våra ansiktsbehandlingar för att säkerställa att du får rätt behandling.

NUORI Refresh Diamantslipning (60 min)

Uppfriskande ansiktsbehandling med fokus på utrensning och fukt. Jobbar effektivt på torr/trött hud, acne och åldrad eller slapp/livlös hud. Ökar blodcirkulationen och stimulerar kollagen och elastin.Slipning av hela huden i ansiktet med en utrensande teknik där huden sugs upp och utrensas via en specifik teknik där alla invändiga orenheter går ut den naturliga vägen när vi försiktigt jobbar med munstycket med utsuget i riktning med dina lymfar. Det blir inte bara en djuprengöring av det översta hudlagret utan hela huden värms upp och utrensas inifrån. Munstycket med utsuget öppnar upp och värmer upp porerna och underlättar inför nästa steg som är portömning/djuprengöring. Vi stänger igen porerna där vi tillför en fukt mask inför en mer djupverkande massage till hela ansiktet med ultraljuds-massage. Du upplever en extra “glöd” efter den här behandlingen.

Detta ingår:

 • Hudanalys
 • Rengöring
 • Peeling med slip och utsug
 • Portömning
 • Ansiktsmask med ultraljudsmassage
 • Avslutande hudvårdsprodukter
 • Rådgivning

Pris: 1.195:-
Behandlingstid: 60 minuter

Höstkampanj: NUORI Refresh Diamantslipning

Under perioden 10:e oktober till 31:a december 2023 erbjuder vi extra bra rabatt på vår populära behandling NUORI Refresh Diamantslipning. 

Nu endast 695 kr (ord. pris 995 kr) 

NUORI Renew Microneedling (60 min)

Passar dig som har acne ärr, pigmentfläckar, linjer och rynkor, slapp och livlös hud, ojämn hud, stora porer, dehydrerad hud.

En väldigt aktiv behandling för dig som inte bara behöver en uppfräschning på ytan utan även behöver en behandling på djupet, förnya hudcellerna och sätta igång nyproducering av kollagen. Vi behandlar hela ansiktet med dubbel rengöring och värmer upp huden med ett varmt omslag. Spritar av huden ordentligt inför behandling och applicerar fukt serum (eller ditt eget kroppsplasma när du bokar Microneedling PRP/PRF Föryngring + Volym ansikte) på området som ska behandlas.Nålarna arbetas in i olika sektioner och i olika riktningar i hela ansiktet. Nålarna sitter fast på ett nålhuvud som fästs på maskinen som vi använder. Vi arbetar in nålarna försiktigt medan produkter slussas in i huden med hjälp av nålarna. Nålarnas djup justeras efter hudtyp och behov. (Vi använder oss av engångsnålar och en maskin som heter Skinpen.)

Vi avslutar behandlingen med en mask som heter Biofiber Mask, som också är helt fri från kemikalier. Den lugnar, svalkar, återfuktar huden och hjälper till att dra ihop porerna.
Hudcréme masseras lätt in i huden direkt efter maskens verkan. Inga produkter tvättas ur efter den här behandlingen. Den här behandlingen kan du upprepa ca var 3:e vecka.

Obs! Solskydd de första 2 veckorna efter behandling bör användas på dagtid och tvättas av nattetid. (Du ska heller inte tvätta ansiktet efter behandlingen, du bör undvika träning efter behandling. Se Microneedling – information före & efter behandling).

Detta ingår: 

 • Hudanalys
 • Rengöring
 • Mikronålar i hela ansiktet
 • Inslussning av fukt serum (eller din kropps plasma vid PRP/PRF Föryngring + Volym ansikte)
 • Kylande och fuktighetsgivande ansiktsmask som lugnar ned huden och sluter igen porerna
 • Avslutande hudvårdsprodukter
 • Rådgivning

Pris. 1.695:-
Behandlingstid: 60 minuter

Kur

Diamantslipning:

 • 4:e behandlingen erhålles 40% av ord.priset
 • 8:e behandlingen erhålles 50% av ord.priset

Microneedling: 

 • 4:e behandlingen erhålles 40% av ord.priset
 • 8:e behandlingen erhålles 50% av ord.priset

STAMKUND

 • 10% rabatt på sortimentet från Nuori vid köp av 4 stycken NUORI-produkter