Se aktuella kampanjer hos Laservanish!

Kroppsskulptering med Body Sculpt

BodySculpting är en världsunik metod som hjälper dig att effektivare förbränna fett och bygga muskler. BodySculpt har dokumenterad effekt på fettminskning och ökad muskelmassa.

Kampanj: BodySculpt från 1.099 kr

Nedanstående kampanj är aktiv under perioden:
1:a april – 31:a juli 2024

1 behandling: 1.099 kr (ord. 2.995 kr) 
4 behandlingar: 3.629 kr (ord. 9.995 kr) 

Bygg muskler och bränn fett

Drömmer du att bygga muskler och bränna fett med minsta möjliga ansträngning? Med Body Sculpting bränner du fett och bygger muskler medan du ligger ner och slappnar av! BodySculpt är ett nytt, banbrytande behandlingsalternativ som som hjälper patienter att bygga muskelmassa och bränna fett samtidigt för en tonad och atletisk kroppsbyggnad.

En behandling på 30 minuter motsvarar ca 20.000–30.000 sit-ups eller squats.

Hos LaserVanish kan du behandla: mage, rumpa, lår, biceps, triceps, vader.

Dokumenterad effekt på muskelmassa och fettminskning

BodySculpt är den första FDA-godkända (USAs läkemedelsmyndighet) behandlingen för att bygga muskler och bränna fett. Behandlingsmetoden har testats kliniskt för säkerhet och effekt genom sju oberoende USA-baserade kliniska studier.

I genomsnitt uppnåddes följande resultat i kliniska studier på friska patienter:

 • 19% minskning av fett
 • 4 cm minskad midjeomkrets
 • 16% ökning i muskelmassa
 • 11 % minskning av abdominal muskelseparation (diastasis recti)
 • 5x ökning av fettmetabolismen 
 • 80% patienter med synlig lyfteffekt av rumpan
0 %
Genomsnittlig ökning av muskelmassan
0 %
Genomsnittlig fettminskning

Hur fungerar behandlingen?

Tekniken bakom Body Sculpt är baserat på högintensiv fokuserad elektromagnetisk energi som som tränger igenom huden och påverkar både muskelvävnaden och fettdepåerna på samma gång. En enda Body Sculpt-session orsakar tusentals kraftfulla muskelsammandragningar som är extremt viktiga för att förbättra styrkan i dina muskler. Genom att utsätta musklerna för olika stimuleringsmönster (se bild nedan) får man olika muskelresponser som efterliknar och optimerar fysisk träning och muskeluppbyggnad. 

Vem är behandlingen lämpad för?

Individer som vill förbättra tonen och formen på sin mage eller rumpa kan ofta dra nytta av BodySculpt. Den idealiska kandidaten är du som tränar men som inte lyckas få ett sexpack eller en fastare rumpa. Du bör också vara fysiskt aktiv med en hälsosam kost och livsstil.

När ska du ej behandlas med BodySculpt?

Vid nedanstående tillstånd utför vi ej BodySculpt:

 • Högt blodtryck
 • Piercingar i behandlingsområdet
 • Pacemaker
 • Inopererade metallredskap som t.ex. skruvar, höftled osv.
 • Obalans i sköldkörtel

Kampanj Back to Work: BodySculpt

Under 1–31:a augusti erbjuder vi extra bra rabatt på våra BodySculpt-behandlingar.

1 behandling: Nu 1.495 kr (ord. 2.995 kr)
4 behandlingar: Nu 4.395 kr (ord. 9.995 kr)

Obs! Behandling ska utföras av samma behandlare för att kampanj skall vara giltig.

BodySculpt Pris
1 behandling (30 min)2.995 kr
4 behandlingar (4 x 30 min)9.995 kr

Frågor och svar om BodySculpt

BodySculpt-behandlingen  är enkel och det krävs ingen förberedelse. Du får lägga dig på en brits och plattor fästs på kroppen med hjälp av resårband. Behandlingen tar sedan cirka 30 minuter.  Under behandlingen kan du känna en intensiv men ändå acceptabel värmekänsla tillsammans med muskelsammandragningar. När proceduren är klar kan du omedelbart återgå till din dagliga rutin.

Hos LaserVanish behandlar vi dessa områden med BodySculpt:

 • Mage
 • Rumpa
 • Lår
 • Biceps
 • Triceps
 • Vader 

Vid nedanstående tillstånd behandlar vi ej BodySculpt:

 • Högt blodtryck
 • Piercingar i behandlingsområdet
 • Pacemaker
 • Inopererade metallredskap som t.ex. skruvar, höftled osv.
 • Obalans i sköldkörtel

Behandlingen känns som ett intensivt träningspass. Du kan ligga och koppla av under behandlingen. Du kan känna intensiva muskelsammandragningar tillsammans med en värmekänsla i det behandlade området som kan jämföras med massage med varma stenar.

Behandlingarna kan kännas intensivt men är aldrig smärtsamma.

Undvik intag av mat och kaffe 1 timme före och 1 timme efter behandlingen.

Dagen och dagarna efter behandlingen ska du öka ditt intag av protein och minska ditt intag av kolhydrater för bästa effekt av behandlingen. Ät gärna proteinshakes, kost med hög proteinhalt och aminosyror osv. 

Standard för Body Sculpt-behandlingar är vanligtvis fyra 30-minutersbehandlingar, schemalagda med 5-10 dagars mellanrum.

Nej, behandlingen med BodySculpt hjälper inte till med viktminskning. Behandlingen hjälper däremot till att minska ditt fett och bygga dina muskler.

Nej, behandling kräver inga särskilda dieter, vitaminer eller mediciner. Du kan återgå till din vanliga livsstil direkt efter behandlingen.

Efter behandlingen spolas de döda fettcellerna ut från kroppen genom metabola processer.

Ja! BodySculpt och den högintensiva magnetfältstekniken (HIFEM) har testats kliniskt för säkerhet och effekt genom sju kliniska studier. Resultaten visar i genomsnitt på 16% mer muskler och 20% mindre fett.  

Som med alla behandlingar varierar resultatet mellan olika individer pga. individuella förutsättningar och därmed kan antal behandlingar som behövs och slutresultatet att variera.

Du börjar känna påtagliga resultat direkt efter behandlingen. Positiva resultat rapporteras vanligtvis två till fyra veckor efter den sista sessionen och fortsätter att förbättras i flera veckor efter behandlingarna.

Som med alla behandlingar varierar resultatet mellan olika individer pga. individuella förutsättningar och därmed kan antal behandlingar som behövs och slutresultatet att variera.