Se aktuella kampanjer hos Laservanish!

ClearLift Hudåtstramning

ClearLift bygger upp din hud och elasticitet på djupet vilket resulterar i stramare hud och minskning av rynkor.

Effektiv hudbehandling med laser

ClearLift Alma Lasers har utvecklat den första fraktionerade icke-ablativa Q-Switchade lasern vilket gör den effektivare än konkurrerande behandlingar då den tränger djupare ner i huden under epidermis. Det gör tekniken optimal för behandling av åldersrelaterade hudåkommor inklusive rynkor, fina linjer, solskador, ojämn hudton och slapp hud.

Laserbehandlingen skapar ett kontrollerat dermalt sår under huden samtidigt som överhuden lämnas intakt. Processen stimulerar tillväxt av nytt kollagen samt och åtstramning av hudvävnaden. Behandlingen är säker och effektiv även för tunna och känsliga hudområden som ansikte, hals och dekolletage. ClearLift-behandlingen passar alla hudtyper och du kan återgå till normala aktiviteter direkt efter sessionen.

Våra behandlingar med ClearLift

Hos LaserVanish använder vi ClearLift för att behandla vanliga ålderstecken på huden som exempelvis slapp hud på hals och kinder, och finare rynkor och linjer i ansiktet. Vi brukar rekommendera 3-5 behandlingar för att uppnå ett bra resultat.

Då ClearLift sätter igång en återuppbyggnadsprocess i huden fortsätter huden att läka i upp till 3 veckor. Därför rekommenderar vi 2-4 veckors mellanrum mellan varje behandling så att huden hinner återhämta sig.

Som med alla behandlingar varierar resultatet mellan olika individer pga. individuella förutsättningar och därmed kan antal behandlingar som behövs och slutresultatet att variera.

Vårkampanj: ClearLift Skin Tightening

Under perioden 15 mars till 30 juni 2023 erbjuder vi extra bra rabatt på våra behandlingar med ClearLift. 

Skin Tightening 1 behandling: Nu 1.500 kr (ord. 1.900 kr)

Skin Tightening 10 behandlingar: Nu 8.500 kr (ord. 10.500 kr)

ClearLift Pris
Skin Tightening 1 behandling (60 min)1.900 kr
Skin Tightening 10 behandlingar10.500 kr

Frågor och svar om ClearLift hudåtstramning

Ett par dagar före behandlingen bör du skydda din hud mot solen. Detsamma gäller efter behandlingen då du ska undvika att sola eller utsätta huden för alltför mycket sol. 

Direkt efter behandlingen kan du uppleva en viss rodnad, bränningar eller svullnad men oftast går dessa över inom 1 timme. I sällsynta fall kan biverkningarna vara kvar i några dagar innan de lägger sig. 

Det finns i stort sett två olika typer av laserbehandlingsmetoder när det kommer till hudföryngring:

  1. Ablativa lasrar som tar bort det översta synliga lagret av huden.
  2. Icke-ablativa lasrar värmer istället upp den underliggande hudvävnaden utan att skada ytan.

Ablativa laserbehandlingar använder en intensiv våglängd av ljus för att slipa det yttre hudlagret (epidermis) och värma upp den underliggande huden (dermis) för att stimulera tillväxten av nya kollagenfibrer. Den aggressiva hudslipningen gör att huden flagnar vilket kräver en lång återhämtningstid innan huden läker. Även om ablativa lasrar är mer invasiva än icke-ablativa laserbehandlingar, kan de uppnå dramatiska resultat efter endast en behandling. Dock ska man vara förberedd på flera veckors återhämtningstid då man ej kan arbeta som vanligt.

Hos oss på Laservanish behandlar vi många olika hudproblem som exempelvis rynkor, slapphet, akneärr, pigmentering och solskador. Ablativ laser är den mest kraftfulla hudbehandlingen och ger bäst resultat för hudföryngring och ärrskador. De uppnådda resultaten är permanenta.

Ablativ laserbehandling är det lämpligaste valet för dig som:

  • Har betydande tecken på åldrande i ansiktet
  • Har djupare ärr i ansiktet
  • Vill ha ett snabbt och permanent
  • Kan ta ledigt för återhämtning

Icke-ablativ laserbehandling är jämförelsevis mindre invasiv än ablativ laserbehandling då den yttre ytan på huden förblir oskadad. Icke-ablativ laser fungerar genom att skicka en exakt våglängd av ljus under hudens yta för att inducera en kontrollerad skada, vilket främjar cellförnyelse och produktionen av kollagen. Kollagen är ett strukturellt protein som påverkar hudens elasticitet, integritet och fasthet.

Icke-ablativ behandling är bäst för att förbättra hudens struktur och ton, reducera fina linjer, milda rynkor och pigmenteringsproblem.

Ett antal behandlingar kan behövas för att se betydande resultat, men risken för biverkningar och återhämtning är långt mindre. Efter en behandling kan det uppstå svullnad och rodnad under några dagar, till skillnad från en fullständig ablativ behandling där biverkningar kan vara synliga i 2-3 veckor. Icke-ablativa lasrar kan användas på alla hudtyper och hudfärger, och smink kan ofta appliceras direkt efter behandlingen, vilket gör den här typen av behandling perfekt för en hektisk dag. Med en icke-ablativ laser skapas inga yttre skador och du behöver inte ta ledigt från jobbet. Du kan efter behandlingen vistas ute som vanligt, undvik dock sol i största mån och använd solskydd.

Icke-ablativ laserbehandling är det lämpligaste valet för dig som:

  • Har milda till måttliga tecken på åldrande i ansiktet
  • Är yngre (under 65 år)
  • Föredrar att ha flera behandlingar med färre biverkningar
  • En kortare återhämtningstid