Se aktuella kampanjer hos Laservanish!

ClearSkin mot enstaka finnar och akne

ClearSkin Acne är en behandling speciellt utformad för dig som har problem med finnar på specifika områden i ansiktet eller på kroppen. 

Laserbehandling för akne

ClearSkin är en laser-behandling speciellt utformad för att bekämpa acne och finnar på specifika områden i ansikte och på kropp. Behandlingen har en intensivt antiinflammatorisk effekt på enskilda finnar och på redan inflammerade områden. Som utgångspunkt rekommenderar vi 4-6 behandlingar som görs med jämna intervaller (1-2 veckors mellanrum).

Som komplement rekommenderar vi också ansiktbehandling med utvalda hudvårdsprodukter för din hudtyp och det tillstånd som din befinner sig i vid behandlingstillfället, samt ett dagligt intag av vitamin b5 som har en uttorkande och läkande effekt på finnar och acne. 

ClearSkin Acne Pris
1-5 stca. 400 kr
5-10 stca. 600 kr
10-15 stca. 800 kr
15-20 stca. 1.000 kr
Obs! Exakt pris ges efter konsultation.

Frågor och svar om ClearSkin

Vi rekommenderar 4-6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum. Som med alla behandlingar varierar resultatet mellan olika individer pga. individuella förutsättningar och därmed kan antal behandlingar som behövs och slutresultatet att variera. 

Då varje behandling utformas individiuellt efter din hud och dina förutsättningar kan vi endast ge cirka-priser i vår prislista. 

Önskar du mer information om pris och antal behandlingar rekommenderar vi att du kontaktar oss för en konsultation. 

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation via mail. Om du hellre önskar konsultation på plats i vår klinik kostar det 300 kr. Tänk på nedanstående så att vi lättare kan göra en korrekt bedömning angående behandling och pris.
 
  • Ta foto osminkad och i dagsljus.
  • Markera gärna området eller de områden i bilden du önskar behandla.
  • E-posta bild och beskrivning till foto@laservanish.se.

För att du ska få bästa effekt av behandlingen rekommenderar vi att du intar vitamin b5 på en daglig basis så länge som behandlingen pågår. Detta kommer att förbättra effektiviteten tack vare att vitamin b5 har en uttorkande och läkande effekt på acne och finnar.