Se aktuella kampanjer hos Laservanish!

Effektivare träning med iLipo och Ultra iLipo

Kombinera iLipo-behandling med motion för en slankare och slätare kropp. 

Vad är iLipo och vad används det för?

Många gånger kan det vara snudd på omöjligt att bli av med fett på specifika områden oavsett hur många timmar  som spenderas på gymmet. i-Lipo är en revolutionerande  behandlingsmetod där du kan välja önskat område för  fettreduktion såsom mage, midja och lår innan du börjar  din fysiska aktivitet. Du måste träna lika mycket som  vanligt för att förbränna fettet, men nu kan du välja vilket fett som förbränns! 

Så fungerar iLipo

Lågnivålaser har använts för fettreduktion i många år och är en bekväm och fullkomligt smärtfri metod. I-Lipos  behandlingsdynor placeras på önskat problemområde och genom att belysa fettcellerna med laserljus bryts lagrade triglycerider ner till fria fettsyror och glycerol. Fettcellerna töms därmed effektivt på den lagrade energin som frigörs ut i kroppen. Genom att motionera direkt efter behandlingen skapas efterfrågan på energi vilket gör att de nyligen frigjorda fettsyrorna och glycerolet lättare förbränns.

iLipo-behandling Pris
Mage600 kr
Rygg600 kr
Haka300 kr
Överarmar300 kr
Kärlekshandtag400 kr
Insida lår400 kr
Utsida lår400 kr
Framsida lår400 kr
Baksida400 kr
Hela lår1.000 kr
Vader400 kr
Anklar400 kr

Frågor och svar om i-Lipo och Ultra i-Lipo

Själva I-Lipo laserbehandlingen tar bara 20 minuter. I-Lipo är steg 1 och Ultra i-Lipo är steg 2 som är en mer djupgående massage med laser som utförs direkt efter steg 1. Därefter är det viktigt att köra ett intensivt konditionspass inom 2 timmar efter behandlingen. Längden på den fysiska aktiviteten bestäms utifrån dina krav och din målsättning. Du bör undvika tunga måltider 2-4 timmar före och efter behandlingen.

En komplett behandling består oftast av 8 sessioner.  Antal sessioner bestäms dock på din konsultation och  baseras på dina krav och målsättning. Vi föreslår 2 sessioner per vecka under fyra veckor.

Som med alla behandlingar varierar resultatet mellan olika individer pga. individuella förutsättningar och därmed kan antal behandlingar som behövs och slutresultatet att variera.

De flesta människor känner väldigt lite under behandlingen och tycker till och med att upplevelsen är bekväm och avkopplande.

I-Lipo kan användas av både män och kvinnor och kan behandla alla delar av kroppen utom de kvinnliga  brösten. Innan behandling görs alltid en medicinsk  genomgång tillsammans med dig.

Ja! Oberoende kliniska studier har visat att i-Lipo är helt säker utan några biverkningar. Det enda lasern gör är att utlösa en naturlig reaktion av frisättning av fettceller. Processen orsakar ingen skada och cellerna förblir intakta  och blir bara mindre. 

Resultatet är långsiktigt förutsatt att ditt kaloriintag och matvanor är stabila och du motionerar regelbundet. Om resultatet blir mindre långsiktigt till följt av viktuppgång kan en ny behandling utföras för att återställa det ursprungliga resultatet. Ytterligare behandlingar kan också göras på andra delar av kroppen.

Ofta kan resultaten ses omedelbart och förbättras för  varje ny behandling. Under 8 sessioner kan du uppnå en  dramatisk omformning av din kropp.

Som med alla behandlingar varierar resultatet mellan olika individer pga. individuella förutsättningar och därmed kan antal behandlingar som behövs och slutresultatet att variera.