Tandblekning - LaserVanish i Malmö

Vitare tänder med plasmablekning

Du har säkert hört talas om olika sätt och möjligheter att bleka tänder. Hos LaserVanish använder vi endast blekning med plasmaljus, vilket är ett skonsamt alternativ som ger ett verkligt bra och naturligt resultat.

Skonsam blekning av dina tänder

Vi utför tandblekning med plasmaljus vilket är den skonsammaste behandlingen för dina tänder. Blekningen utförs med väteperoxid-fri blekningsgelé och det behövs endast ett besök. Du slipper skenor till tänderna och andra krångliga tillbehör.

Blekgelén penslas direkt på dina tänder efter att ditt tandkött har täckts med ett pastaliknande material för att skydda tandköttet. För att uppnå bästa resultat ska du ha varit och tagit bort tandsten senast 3 månader innan du ska bleka dina tänder. Som med alla behandlingar varierar resultatet mellan olika individer pga. individuella förutsättningar och därmed kan antal behandlingar som behövs och slutresultatet att variera.

Det är inte alla tänder som svarar på blekningen och det kan t ex bero på mineralförändringar eller medicin som har orsakat fläckar på de permanenta tandämnena. Obs! Det är endast möjligt att bleka egna tänder, dvs. inte kronor eller plasttänder.

Skötselråd

Att tänka på innan din tandblekning

Vissa tänder är svårare att bleka än andra. I dessa fall kan fler än en behandling behövas för att uppnå ditt önskade resultat. Se till att du har rena och borstade tänder innan din tandblekningsbehandling. Vid tandsten eller pågående tandläkarbehandling rekommenderar vi tandblekningen efter avslutad behandling hos tandläkaren .

Efter din tandblekning

Drick bara vatten första timmen efter din tandblekning. Ät och drick så ljust du kan och försök att avstå tobak och kaffe de 48 timmarna. Under denna tid arbetar tänderna för att återställa sin fuktbalans och är extra känsliga för att inte blekning effekten ska försämras eller försvinna.

Det är viktigt att ni följer våra rekommendationer inför och efter din behandling för att nå bästa och så hållbart resultat som möjligt. Fråga oss så hjälper vi dig!

Glöm inte bort våra skötselråd innan och efter din tandblekning!

Kampanj Back to Work: Tandblekning

Under 1-31 augusti erbjuder vi extra bra rabatt på vår skonsamma och effektiva behandling Tandblekning med Plasma.

Nu endast 1.125 kr (ord. 1.500 kr)
Tandblekning med plasma Pris
Tandblekning1.500 kr

Relaterade behandlingar

RRS Hyalift

RRS Hyalift

RRS HA RRS HA är en innovativ injektionsbehandling som ger…
Infuzion System

Infuzion System

Infuzion System Infuzion är en populär behandling som ger en…
ClearSkin Acne

ClearSkin Acne

ClearSkin mot enstaka finnar och akne ClearSkin Acne är en…
Svettbehandling med Botox

Svettbehandling med ...

Botox-behandling mot överdriven svettning Hos LaserVanish kan du behandla armsvett…
ClearLift

ClearLift

ClearLift Hudåtstramning ClearLift bygger upp din hud och elasticitet på…