PRP för hår - LaserVanish i Malmö

Behandling mot håravfall och tunt hår

PRP (platelet rich plasma) är en behandling  där du använder din egen blodplasmas positiva egenskaper för att stimulera ny produktion av hårceller och kollagen.

Vem passar PRP för?

En PRP/PRF-behandling passar dig som lider av tunnhårighet och håravfall eller för dig som vill behålla din hårtjocklek så länge som möjligt. Det är också en lämplig behandling för dig som genomgått en hårtransplantation och vill underlätta läkningen hos hårcellerna. Alla kan genomgå en PPR-behandling och tack vare att behandlingen går snabbt och inte ger några biverkningar kan du till om med passa på under lunchen en vanlig arbetsdag. 

Hur går behandlingen till?

PRP är en snabb behandling som tar mellan 30-45 minuter och är fri från biverkningar. Som mest syns lite rodnader i huden timmar efter att behandlingen gjorts. 

  1. Behandlingen inleds med att en legitimerad sjuksköterska tappar 20 ml blod från personen som ska behandlas. 
  2. Blodet centrifugeras sedan för att separera blodplasman från blodets övriga beståndsdelar. 
  3. Plasman injiceras sedan tillbaka i hårbotten på de områden som ska behandlas. 
PRP-behandling för håravfall

Bedövning av behandlingsområdet

Observera att bedövning INTE ingår i priset. Bedövningssalvan som vi erbjuder kostar 125 kr för en hel tub och är extra stark. Väljer man att få den applicerad på området som ska behandlas av personal på kliniken så tillkommer en avgift på 75 kr för detta. Förslagsvis kan man inhandla bedövningskräm på apoteket och applicera detta 60 min innan avsedd behandling.

Vi erbjuder en mycket starkare bedövningssalva hos oss på kliniken. Denna kan man köpa under våra öppettider eller så kan man be om att få komma tidigare och köpa den på kliniken innan sin behandling. Då ska detta meddelas tydligt innan man blir inbokad. Bedövningssalvan som vi säljer appliceras 30 min innan behandlingen. Alla bedövningssalvor, oavsett om de inhandlas hos oss eller apoteket, ska täckas över med plastfolie för maximal effekt.

Obs! Är det första gången du ska behandlas med PRP/PRF? 

Enligt lagen om estetiska injektioner måste en konsultation genomföras minst 48 timmar innan det första behandlingstillfället. Denna konsultation görs via telefon (cirka 15 min) och är alltid kostnadsfri. Detta gäller även om du är en återkommande kund som inte besökt kliniken på 6 månader.

PRP/PRF mot håravfallPris
PRP/PRF mot Håravfall x 12.000 kr
PRP/PRF mot Håravfall (paket) x 35.500 kr
PRP/PRF mot Håravfall (paket) x 610.000 kr
Före-bild PRP behandling mot tunt hår prp-behandling-efter
Kostnadsfri konsultation

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation via mail. Om du hellre önskar konsultation på plats i vår klinik kostar det 300 kr. Tänk på nedanstående så att vi lättare kan göra en korrekt bedömning angående behandling och pris.

  1. Ta foto osminkad och i dagsljus.
  2. Markera gärna området eller de områden i bilden du önskar behandla.
  3. E-posta bild och beskrivning till foto@laservanish.se.

Relaterade behandlingar

PRP för hud

PRP för hud

PRP/PRF-behandling för ökad spänst och lyster i huden PRP/PRF (Platelet…