Botox-behandling - LaserVanish i Malmö

Kosmetiska Botox-behandlingar

Botox används kosmetiskt för att motarbeta rynkor, men även för att hjälpa mot migrän och överdrivna svettningar. En Botox-behandling hos LaserVanish utförs alltid av en legitimerad sjuksköterska. 

Re-Start 2024: Kosmetisk Botox-behandling

Vi inleder 2024 med extra bra rabatt på våra Botox-behandlingar i ansiktet.

Erbjudandet gäller t.o.m 31:a juli 2024

Obs! Tänk på att köpta behandlingar kan användas under 1 helt år framåt. Så passa på att köpa flera nu och utför behandlingarna vid senare tillfälle.

1 område: Nu 1.245 kr (ord. 1.995 kr)
2 områden: Nu 1.795 kr (ord. 2.995 kr)
3 områden: Nu 2.495 kr (ord. 3.795 kr)
4 områden: Nu 2.995 kr (ord. 4.500 kr)
5 områden: Nu 3.495 kr (ord. 4.995 kr)
Botox i ansiktet

Vad är Botox ?

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att behandla ett antal olika tillstånd i kroppen. Botulinumtoxin typ A verkar genom att delvis blockera nervimpulser i de muskler som injicerats och minskar kraftiga sammandragningar av dessa muskler.

Behandling med botox ger långtidsverkande förbättring av ansiktsrynkor och åldersrelaterade linjer i ansiktet. Hos LaserVanish använder vi endast botulinumtoxin typ A från tillverkaren Vistabel, som är det mest sålda botox-medlet över hela världen och använts i över 25 år vilket borgar för högsta kvalitet och säkerhet.

Målet med botox-injektioner är att uppnå ett balanserat och naturligt ansiktsuttryck och reducera de rynkor och linjer som uppstår naturligt vid åldrande. 

Ta bort rynkor och förebygg framtida rynkor med Botox

Botox används kosmetiskt för att motarbeta rynkor, men även för att hjälpa mot migrän och överdrivna svettningar. Rynkor framför allt i panna och runt ögonen uppstår med tiden bland annat som ett resultat av att vi spänner ansiktets muskler och därmed skapar veck i hudlagren som med tiden blir permanenta. När man får dessa muskler att slappna av med hjälp av Botox så minskar också rynkorna och med tiden så blir huden slätare igen. I händerna på en erfaren behandlare, kan botox reducera dessa rynkor och fina linjer på ett naturligt sätt. Botulinumtoxinet får musklerna i det lokala området att slappna av, ögonbrynen höjs och du får ett mer utvilat utseende.

Vanliga behandlingsområden för Botox:
  • Rynkor mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor)
  • Rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar)
  • Horisontella rynkor i pannan
  • Markera och framhäva käklinjen
  • Sura mungipor
  • Rynkor kring munnen
  • Läppkontur för en putande läpp
  • Spänd haka och ta bort apelsinhud
Kosmetiska botox-behandlingar i ansiktet
Kände mig välkommen och Kimia var väldigt duktig och lätt på handen! Kändes knappt något alls när hon stack! Kommer definitivt komma tillbaka!
Linea J.
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Toppen som vanligt. Kimia Är tillmötesgående, informativ och lyssnar på ens önskemål. Hon är mycket smidig och snabb med injektionerna.
Isabella B.
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mycket bra bemötande! Kimia var väldigt trevlig och professionell! Är så nöjd med resultatet och kommer absolut bara gå till Kimia i fortsättningen.
Sarah N.
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hur går en botoxbehandling till?

En Botox-behandling hos LaserVanish utförs alltid av en legitimerad sjuksköterska. Din behandlare studerar musklerna i ditt ansikte för att se hur de fungerar, eftersom alla ser olika ut. Eventuellt smink avlägsnas och injektionsstället desinficeras. En behandling med botulinum toxin mot rynkor innebär att en liten mängd av det aktiva ämnet i Botulinum A, injiceras med en mycket tunn nål i den underliggande mimikmuskulaturen i det område som skall behandlas.

Behandlingen tar ca 15 minuter, beroende på hur många områden man väljer att behandla och efteråt kan du utan besvär återgå till ditt normala liv. Behandlingen går fort och är nästan helt smärtfri. Bedövning brukar ej behövas. Effekten syns inte direkt utan efter behandlingen tar det 2-3 dagar innan läkemedlet börjar verka och upp till 14 dagar innan man får full effekt.

Resultatet av en behandling kvarstår i cirka 4-6 månader, därefter bör behandlingen upprepas. För varje gång man upprepar behandlingen, tenderar varaktigheten att öka. Som vid alla injektionsbehandlingar kan lokal ömhet, svullnad och blåmärken uppstå efter behandling och kvarstå de första dagarna. 

Hur säkert är botox?

Botox har varit godkänt i över 25 år och är ett väl beprövat läkemedel med många år av kliniska studiedata och observationsdata. Botox injiceras lokalt i mycket små doser och därför är risken för att medlet ska sprida sig till andra delar av kroppen mycket liten. Den förväntade effekten av botulinumtoxin är lokal muskelsvaghet. Som vid alla typer av injektioner kan själva sticket medföra smärta eller stickande känsla och svullnad. I allmänhet uppträder biverkningar inom de första dagarna efter en injektion och går över inom ett par dagar.

Som med alla behandlingar varierar resultatet mellan olika individer pga. individuella förutsättningar och därmed kan antal behandlingar som behövs och slutresultatet att variera.

Vem bör inte behandlas?

Om du är gravid, ammar eller har någon neuromuskulär sjukdom ska du inte behandlas med Botulinumtoxin typ A. 

Att tänka på efter din behandling

Vi rekommenderar att du undviker träning och övrig fysisk aktivitet helt i 2–3 dagar efter din botox-behandling, risken är annars att injektionen går ut snabbare än önskat.

Tänk på att vi erbjuder ett kostnadsfritt återbesök, det bör ske inom 10-14 dagar efter utförd behandling, annars finns det risk att det bildas antikroppar mot botox.

Re-Start 2024: Kosmetisk Botox-behandling

Vi inleder 2024 med extra bra rabatt på våra Botox-behandlingar i ansiktet.

Erbjudandet gäller t.o.m 31:a juli 2024

Obs! Tänk på att köpta behandlingar kan användas under 1 helt år framåt. Så passa på att köpa flera nu och utför behandlingarna vid senare tillfälle.

1 område: Nu 1.245 kr (ord. 1.995 kr)
2 områden: Nu 1.795 kr (ord. 2.995 kr)
3 områden: Nu 2.495 kr (ord. 3.795 kr)
4 områden: Nu 2.995 kr (ord. 4.500 kr)
5 områden: Nu 3.495 kr (ord. 4.995 kr)
Botox-behandling Pris
Ansikte 1 område1.995 kr
Ansikte 2 områden2.995 kr
Ansikte 3 områden3.795 kr
Ansikte 4 områden4.500 kr
Ansikte 5 områden4.995 kr
Masseter2.995 kr
LipFlip795 kr
OBS! Enligt lag är det nödvändigt med konsultation minst 48h innan den första behandlingen. Konsultationen som görs via telefon är kostnadsfri. Gäller även dig som har fått botox tidigare på en annan klinik. Återbesök för uppföljande botox-behandling sker max 2-3 veckor efter utförd behandling (Önskar du boka in ett återbesök senare tillkommer det en kostnad).

Före- och efterbilder: Botox-behandling

Relaterade behandlingar

RRS Hyalift

RRS Hyalift

RRS HA RRS HA är en innovativ injektionsbehandling som ger…
Infuzion System

Infuzion System

Infuzion System Infuzion är en populär behandling som ger en…
PRP för hud

PRP för hud

PRP/PRF-behandling för ökad spänst och lyster i huden PRP/PRF (Platelet…
PlasmaLyft

PlasmaLyft

Förbättra och reparera huden med plasma PlasmaLyft är en behandling…
ClearSkin Acne

ClearSkin Acne

ClearSkin mot enstaka finnar och akne ClearSkin Acne är en…